fbpx

Ce face
diferența ?

Abordarea noastră.
Clinica MKA Dental caută întotdeauna să relaționeze cu fiecare pacient în parte la nivel personal.
Vrem să te ajutăm să cunoști mai multe despre igiena orală, să înțelegi diferitele planuri de tratament și împreună să luăm cea mai bună decizie pentru tine.

Diferența este atmosfera.

Fără halate. Fără prejudecăți. Fără presiune.
Suntem locul unde tehnologia dentară se îmbină cu o atmosferă plăcută și relaxantă.
Te poți aștepta la o experiență modernă, cu aparatură de vârf în domeniul practicii dentare, dar într-un mediu prietenos, unde muzica de pe fundal îți oferă o experiență de neuitat.

Diferența este echipa MKA Dental.

Când am pornit la drum în descoperirea practică a tainelor stomatologiei, aveam două dorințe: să fac tot ce pot ca pacientul meu să nu simtă că vine la doctor și să plece de la mine mulțumit.
O clinică stomatologică nu este doar un om, ci o familie, ai cărei membri se ajută, cresc împreună, învață constant, se formează ca oameni și ca profesioniști, pentru ca scopul final – satisfacția pacientului – să fie atins.
La MKA Dental Clinic lucrăm în echipă pentru ca tu, pacientul nostru, să primești încrederea de care ai nevoie, să poți dărui nestingherit zâmbetul frumos care te face fericit și care îți completează personalitatea.
Vă aștept cu drag,
Este de notorietate relația specială pe care echipa noastră o are cu domnul doctor Mircea Mehedint , cu profesionalismul, dedicarea, dexteritatea și pasiunea dumnealui pentru tot ceea ce înseamnă stomatologie și, de aceea, acesta poate nici nu ar avea nevoie de prezentare.
Totuși, domnule doctor, dorim pe această cale să vă mulțumim călduros pentru faptul că faceți parte din familia noastră, dar și pentru implicarea de care dați dovadă în toate demersurile noastre în vederea satisfacerii cu empatie și răbdare a nevoilor pacienților care apelează la serviciile clinicii noastre!
drmirceamehedint2
Medic specialist ortodont, partenerul nostru în obținerea unei funcționalități corecte a danturii dumneavoastră și a garantării unui zâmbet frumos, de invidiat.
Domnule Doctor, ne bucurăm că faceți parte din echipa noastră și ne dorim o colaborare strânsă și de durată cu dumneavoastră, ca până acum!
drradubogdan

hai să ne
cunoaștem

Suntem clinica dentară care pune accent pe nevoile și confortul dumneavoastră.
Fie că au fost adulți sau copii, toți cei ce ne-au trecut pragul au plecat zâmbind.